tisdag 16 augusti 2022

JULKORT med Gummiapan och Hänglar och Wings stämplar

 Hej!

Tillsammans med några kompisar gör jag ett julkort i veckan under hela året och ett tag har det känts lite tungt men så dimper det ner några nya julstämplar här hemma samtidigt som insta och fb börjar fyllas med julalster igen. Så idag när jag jobbade jag halvdag och hade lite tid över blev det såklart ett julkort.

Hade som vanligt ingen plan men började med att stämpla Tomtens julklappssäck från Gummiapan och stansade ut den med stansmallarna, Rectangles with 2 wonky stitchlines från CreaLies. Det som jag gillar allra bäst med dem är att de är stora och den största är 12,5 x 16,5 cm. Här använde jag den näst största som är 10,5 x 14,5 cm.


Nästa steg blev att stämpla en text och passade på att testa hÄnglar & wings underbara text från setet liten jul. Tycker att det är helt fantastiskt att vi har så många tillverkare av svenska textstämplar och texterna i just det här setet är gjorda så att man kan kombinera dem lite som man vill.


Kan ju inte låta bli att ta fram en vit gel penna från Pilot och dekorera texten lite.


Hittade en bit röd cardstock som passade perfekt.


Monterade på en svart kortbas som är 12 x 16 cm och stämplade även en tomte (stående) från Gummiapan som är fäst med 3-d kuddar. 


Insidan är stämplad med samma set, Liten jul från hÄnglar & wings som utsidan bara att texten är mer anpassad för en insida.

Kram Sofie


VARUFÖRTECKNING:

Stämpel: Tomtens julklappssäck från Gummiapan

Stämpel: Tomte stående från Gummiapan

Stämpel:  Liten jul från hÄnglar & wings

Stansmallar: Rectangles with 2 wonky stitchlines från CreaLies

Penna: White gel ink rollerball från Pilot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar