fredag 27 augusti 2021

ATC-KORT MED SÖTA HUNDAR FRÅN AALL & CREATE

Hej!

Dagens blogginlägg har varit en riktig utmaning då jag som ni redan vet gillar att skapa stora kort. Dagens projekt är 3 st atc kort i storleken 2,5x3,5 inch. Jag tycker att det är superkul att göra atc kort men av någon anledning är det väldigt sällan jag gör några. Hur som helst skickade Sari dessa underbara små söta hundar till mig och jag fick inspiration för just det här.


Alla stämplar kommer från AALL & CREATE och jag har använt tre olika set, hundarna - Resque puppies, bakgrunden med stjärnor - reverse stars samt blommorna - the giving heart. 


Alltså texterna är ju så träffsäkra, hundar är verkligen mirakel. Började med att stämpla och färglägga hundarna som jag sedan klippte ut. Efter det valde jag bakgrundsfärger och det fick bli en egen färg till varje hund. Hundarna är fästa med 3-d kuddar


Bakgrunderna med stjärnorna är stämplade med distress oxide och tog samma dyna och färgade in kanterna med. Jag tycker att det är så mycket lättare att färga in kanterna med borstar än annat jag provat. Men det är såklart en smak och övningssak. Sari har flera olika att välja på så kolla in vilka som passar dig.


Efter att jag stämplat texterna tyckte jag fortfarande att det var något som saknades och det var då jag kom på att jag ville ha lite blommor också, samt något som grundade hundarna. De stämplarna och hjärtat kommer från setet the giving heart. Kunde ju inte låta bli att färglägga lite också och tog en vit gel penna till det. Som sista detalj fick ögonen lite glossy accent på sig. Tyvärr tar inte bilderna upp det lika bra som det är.

Kram Sofie

VARUFÖRTECKNING:
Stämplar: Resque puppies från AALL & CREATE
Stämplar: Reverse stars från AALL & CREATE
Stämplar: The giving heart från AALL & CREATE
Stämpeldynor: distress oxide från tim Holtz/Ranger
Hörnstans: Corner rounder punch från Nellie Snellen
Vit penna: gelpenna från Sakura
Glossy accent från Ranger

1 kommentar:

  1. Vilka ljuvliga små hundar. Man vill bara ha dom. Du har verkligen gett var och en sin egen personlighet! Din färgsättning är oxå kanon och passar in så väl. Mer hundar!!! Säger Gunilla i Nyköping

    SvaraRadera