onsdag 6 december 2023

KOLLAGESTÄMPLAD TAG MED STUDIO LIGHT (och Art by Marlene)

Det var länge sedan jag gjorde en s k tag - en adressetikettJag började med att stansa ut själva biljett-tagformen med stansmallar från Grunge slimline pocket die setJag gick tillbaka till mina rötter och letade ram några fräcka stökstämplarStudio Light har ett fint utbud av dessa. 

Jag stämplade medvetet i matta toner för att få motivet att träda fram lite bättre. Jag använde mig av stämpeldynor från Versafine Clair (grå, svart och rödbrun).

Jag är väldigt förtjust i fågeln i stämpelset stamp147 Crazy birds (back to nature) från Art by Marlene. Jag färglade den med akvarellpennor från Zig - Clean color real brush

Därill hittade jag en massa gött i flera olika stämpelset... Stjärnor, plustecken, hjärtan, prickar, rutnät, fjäril, ord m m. 

One way ticket (stamp471)
Stamp it (stamp504)
Mixed media play (stamp31)
Enhancement (stamp423)Jag virade runt lite svart metalltråd och började skapa effekt med lager på lager-teknik. Det några 3D-kuddar för att åstadkomma detta. Jag trasslade även till lite svart sytråd, för att få något att hända mellan lagren. 

Citatet för den här tagen är:
Energy flows where attention goes, och det är ju så sant som det är sagt, vare sig det handlar om studier, hälsotänk eller bara att överleva dagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar