onsdag 3 juli 2019

GLAD SOMMAR OCH TACK OCH BOCK, FRÅN MARIE

I och med detta somriga inlägg, tackar inspiratören Marie för sig. Hon önskar resten av inspiratörerna lycka till och ser fram emot kommande alster :).



Marie har "stökat ned" ett mönsterpapper med lite distress oxide ink och vatten samt stämplat med mönsterstämplar (tegelvägg (här är en annan variant på tegelvägg - med linjer istället för fyllning), cirklar (circle collage)) från CreaLies på ett mönsterpapper. Därtill finns det utstansade blommor från Tim Holtz. Du hittar liknande här, bland wildflower stems 2.

Fjärilarna är också från Timpan, men de finns inte i webbshopen just nu. Kolla gärna på Geo springtime-stansmallarna. Där finns en fin "skelett"fjäril.
Marie har förfinat dem med silverembossingpulver.

Du hittar fjärilstansmallar även från Marianne Design har söta fjärilar (butterfly border die) och Gummiapan (matchande fjärilstämplar och -stansmallar finns... (mellanstor fjäril...)

Jag tycker att det har varit fantastiskt roligt att få ta del av Maries skapelser, i o m att hon skapar på ett helt annat sätt än vad jag kan tänka ut. Hon vågar mer än jag, kan man säga :).
Jag önskar Marie all lycka till med det framtida pysslandet.
/Sari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar