lördag 19 mars 2022

TRÄDGÅRDSALBUM MED AALL & CREATE

Tanken är att jag ska samla lite information om min första trädgård i ett album, med den här framsidan.  Fördelen med ett s k disc-album är att man kan öka på antalet sidor allt eftersom man blir klar med dem :). Om det skulle vara så att man vill ha i fler eller färre sidor, så finns det olika storlekar på ringarna som man kan byta ut dem till. Jag började med att stämpla blomman från stämpelset #621 (Filaments and feathers av Bipasha BK) och skapade sedan en ljusbrun bakgrund med utspädd distress-stämpeldynefärg (pumice stone) på akvarellpapper
Därefter jobbade jag in bruna stjärnor genom schablon #121 Smitten with stars av Autour de Mwa... Jag använde återigen Pumice stone, tillsammans med en infärgningsborste.Sedan gick jag all in med textstämplar runt papperets kanter. 
#199 Eclectic stems av Tracy Evans
#200 Hope av Tracy Evans
#271 Cupful of wishes av Tracy Evans
#326 Garden tools av Tracy Evans
Jag stämplade med en stjärncirkelstämpel från stämpelset #489 Wisecracks av Autour de Mwa på tre ställen för att skapa en visuell triangel för ögat. På så sätt hamnar ordet Garden från stämpelset #320 Plant your dreams av Tracy Evans i centrum :). Jag spädde ut och skvätte lite droppar från Penny-akrylfärgen från Dina Wakley. Jag blingade till blommorna med genomskinligt glitterlim från SticklesAvslutningsvis trasslade jag till lite svart sytråd under garden-skylten och limmade fast frostade halvpärlor på stjärnorna. 
Så här såg papperet ut, innan jag gjorde hål med en stans (planner punch bundle) från We R Memory Keepers
Jag använde mig av guldfärgade plast-diskar från The Happy Planner.  

1 kommentar:

  1. Åh så snyggt, jag vill oxå göra sådana album, vad behöver jag för att kunna tillverka dem 🤪

    SvaraRadera