lördag 22 juni 2019

DISTRESS OXIDE INK - SCHABLON OCH BLENDER BRUSH FRÅN PICKET FENCE STUDIO

Här har jag nyttjat ett gult papper och därefter jobbat in blå distress oxide ink (Peacock feathers).
Jag valde oxide-dynan, för att den är lite blötare än den vanliga distress-dynan. Det blir också fräcka effekter med vattenstänk i det blåa :). 
Den fina swirl-schablonen kommer från Nellie Snellen, som är ett företag med prisvärda stämplar, stansmallar, embossingfoldrar, verktyg och tillbehör.
 

Här hittar du fler schabloner från olika företag som Dutch Doobadoo, Tim Holtz / Stamper's Anonymous, Nellie Snellen, KaiserCraft, Carabelle Studio och Studio Light. 
...

Det är riktigt kul att leka med infärgningsborstarna från Picket Fence studios. De heter (Life changing) Blender brushes och jag kan bara hålla med "resten av världen", att de är riktigt, riktigt sköna och LÄTTA att jobba med :).
De säljs i kit om 4 borstar. 


Här har jag testat en mörkare av distress oxide-färg, för att se hur stor kontrasten blir mellan det gula och det blå. Här ser man verkligen att den blå färgen är behåller sin färg, utan att blanda sig med det gula papperet. Distress oxide-dynan är ju en s k hybriddyna, med både vattenreaktiva egenskaper OCH täckande egenskaper, tack vare dye- och pigment-fusionen.

Triangelschablonen kommer från Dutch Doobadoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar